APLIKO PËR VEND PUNE NË GJERMANI

Nëse i plotësoni të gjitha kushtet dhe kriteret për punësim në Gjermani, apliko tani.

TERMINI ËSHTË AFRUAR
DHE KENI PROBLEM ME KONTRATËN E VJETËR?

Nëse termini juaj në ambasadë është afruar dhe kompania e cila ju ka siguruar kontratën e mëhershme ka dështuar,
atëherë ne kemi zgjedhjen më mirë për ju, diskuto më shumë

Aplikantë
e fundit.

Shërbimet
tona.

Partneritetet
tona.

AD Group L.L.C Video Prezantim

Kontakto
AD Group

Informata Kontaktuese

  Gjermani:

 • Langendorfer Str. 4, 56564 Neuwied – Germany

  Kosovë:

 • Kompleksi banesor "Kalabria A1" Lam B, nr 4, Prishtinë.

  Numri i telefonit:

 • 038 / 77 55 44

Apliko Tani

Apliko për vende pune në Gjermani


 • 1. Kësti i parë: 500€.
 • 2. Kësti i dyte: 1,000€ pas konfirmimit të terminit nga ambasada.
 • 3. Shërbimet që ofrohen nga kompania jonë:
  • 3.1 Dokumentacioni i kompletuar për kontrat pune.
  • 3.2 Lajmërimi në shtetin Gjerman nga kompani kontraktuese.

Termini është afruar dhe keni problem me kontratën e vjeter ?

Ne kemi zgjidhjen më të mirë për ju.

  Nëse kompania e cila ju ka siguruar kontratën dhe tani që është afruar termini ajo kompani ka dështuar ose nuk ju lajmërohet, ne kemi zgjedhjen e duhur për ju.

  Ju lusim që të na kontaktoni përmes telefonit ose të na vizitoni në zyret tona për të diskutuar më shumë.

Apliko për biznes


 • 1. 500€ Shpenzime Administrative
 • 2. Përgjegjësitë e aplikantit:
  • 2.1 Pasaportë valide
  • 2.2 Adresa e saktë private
  • 2.3 Adresa e saktë e biznesit
  • 2.4 Certifikata e biznesit
  • 2.5 Dokumentacioni i kompletuar për aplikim